Cuma, Şubat 17, 2006

İNCE HİSLERİM - BÖLÜM II - H.T.

İşte H.T. insanı bu yandakine benzer bişeydir, hiç aralıksız açık duran bi ağzı vardır ki, asıl işlevi iki tanedir, bir konuşmak, iki gülmek, üç ne yemek bulursa hemen içeri tıkmak.
Şu tip kötü yanları vardır, birincisi bedavacıdır kardeşim, hemi de insanı yaracak kadar, buna dersiniz ki "Vitalis kahvaltı gevreği çok güzel yedin mi?", hemencik der ki size "Para veriim bana da al"!!!!???? Böyle bişi ahir ömrümde ne gördüm ne duydum. Bi kere de pikniğe gidicektik, bu tutturdu "Ben markete gitmekten çok eriniyom, benim alcaam şeyleri de siz alın, pişirin hazırlayın taşıyın ben de yiyim." O gün bu gündür de pikniklerden nefret edişim bir tesadüf diil. Kendinize öğlen için yemek mi aldınız, hemen atlayıp %70 ini yer, kahve mi içiyonuz hemen bardağınıza bi pipet uzatıp kenardan hüpletir, bi dergi mi okuyonuz, bi gözünü sizin derginize tahsis eder ki geri kalmasın, gülüyo musunuz o da güler, "bugün hüzünlü takılcam" mı diyosunuz, hemen başından geçmiş acıklı şeyleri anlatır, iki ticaret fikri mi ortaya attınız anında zıplayıp kendi başarısızlığa uğrayan girişimlerini anlatır ki kaybedenler hanesinde yalnız kalmasın, evlendiniz mi hemen bu da evlenmeye çalışır ama başaramaz ehihihih.
İğrenç pırtık bi okul çantası vardır, mavi, Allahtan bu sene o yaratıktan cümleten kurtulmuş olduğumuzu görüyom, sapı da kopuk olduğundan koltuk altına sıkıştırıp yengeç gibi yan yan yürüyerek derse girer, "valla yok yazmıycam ben ama gene de siz bilirsiniz" diye çocukcaazları okuldan kaçmaya teşvik eder, bu minvalde okuldan kaçırttığı çocukları da evinde zapteder ki gün yüzü görmemiş bilgisayarını tamire çalışsınlar, garibim kardeşinin evinde yaşar orda yemek var diye. Ayh şiştim!
İyi yanları da vardır tabi, sayayım hemen, bir....., iki ...... ııııı hımmm Allah Allah neyse. ehihihi
Rejim yapar bi de, bunun bi sevgilisi vardır ki hayali cihan değer, o zayıfcık bi kız olduğundan yanında tombalak gözükmeyeyim diye günler günü aç kurbağa gibi dolaşır, sonra kış gelir bu semirir, sonra bahar gelir hop gene rejim, gene kış gene bahar...
Ama mesela çok komiktir, bunu iyi yönler hanesine yazabilirim, çok eğlenebilirsiniz birlikteyken. Onunla bir olup Y.Z.E ile dalga geçebilirsiniz, ama bu bir başkasıyla bir olup sizin arkanızdan dalga geçmeyeceğinin garantisi değildir, onu da yapar, fırıldak bi de yani. Galon galon çay içer, işi budur.
Onun hakkında da bi duygum var elbet, normal seviyom, çok diil az da diil normal.

2 Yorumcuk:

At 2/17/2006 6:17 ÖS, Blogger Kara Şu ahkamı kesti...

Y.Z.E'ye ve H.T.'ye normalden daha az veya daha fazla sevgi duyguları besleyemeyen Sevgili Lafatan! :P

Bi güldük, bi güldük..
Gülmekten kirildik. :)
Devam devam..

 
At 2/17/2006 11:38 ÖS, Blogger passive Şu ahkamı kesti...

e bi insan bu kadar mı güzel anlatılır pesss

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa