Salı, Temmuz 25, 2006

OFFFF !

Her insan her insanı sevmek zorunda diil hakkaten, benim de bi sürü sevmediğim çirkin ayaklı boş insan var, beni de sevmeyen bi sürü insan. Ama derdim ki; bi insan bi ulustan toptan nası nefret edebilir ki, ulusların genel bir karakteri yoktur, bunlar uluslara ait tek tek bireylerin en kötülerinin ortalaması alınmış halidir. Yani bir ulusun en kötü yanını o ulusa ait en kötü bireyler belirler ki bunlar da gayet azınlık kalır aslında, dışarıdan bakanlar da buna bağlı olarak hüküm verirler. Bizim güney sahillerinde yatan tipi bozuk kırolar gibi. Ulusumuzun içinde aslında gayet azdırlar ama bizim kötü yanlarımızı onlar belirler.
Ve fakat şimdi görüyorum ki ben bu İsrail'den ve tüm ulusundan, her bir bireyinden tek tek nefret ediyorum. Tanıyayım, tanımayayım durum budur. Bugün Yaseminle de konuştuk, bunların başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir, İspanya bir dönem kırmış sürmüş, Almanya bi dönem kırmış sürmüştür, gelgelelim bu insanlar asla "biz bu acıları çektik, gördük, bari başkasına yaşatmayalım" demezler, adı geçen ülkelerden intikam almaya güçleri yetmez, civarındaki garibanlara saldırırlar, suçsuz günahsız kim varsa kara bir toprak hırsı uğruna çoluk çocuk demeden kırarlar, sivil konvoyları vururlar, para hırsına yedi düveli harap ederler. Yardakçıları da vardır bi sürü ve ne acı ki baş yardakçısı da dünyanın jandarmasıdır, onlardan izinsiz osuramazsınız bile. Bi takım gerizekalı insan sürüsü de bunları baştacı eder, "Ay tatilde New York'u gezdim, Manhattan bi başka" diye bokum bi sürü laf ederler, göğsünde "US Army" yazan, aşağılık yardakçının bayrağı bulunan tişörtler giyerler, Tommy parfüm sıkınıp, Coca Cola dan başka bişi içmezler. Bu kültüre diil aslında kültürsüzlüğe çanak tutarlar ki kolaylarına gelir. Çünkü bu sistem aşağılıklığı dayatır, der ki "Kardeşim olabildiğince sığ ol, ye iç sıç, yarını öbürgünü düşünme, sömürebileceğin kim ve ne varsa sömür, basit ol, öyle kompleks meselelere kafa yorma, sana ne, sana mı kaldı, eğlen castık castık eller havaya, onla bunla yat, hayatını yaşa, hiç bi erdemin olmasın, bunlar için hiç bi yerini kaldırıp da kendini yorma, aman fikir zikir de neymiş, gez takıl abicim sen, arkadaşını dostunu ülkeni arkadan vur sonra da onları suçla de ki, hassas ruhum incindi anlamadılar beni, uydur yani kılıfına, ölümlü dünya". Onlar da buna uyarlar işlerine gelir çünkü, sorumluluk yok, iş yok güç yok, oh sen sağ ben selamet. Globalliğini yiyim, bana bişi olmasın hesabı.
Hakkaten nefret ediyom, ağzım köpürüyo, noolcaz bilmem, silinmiycek dünya tarihinden bunlar, kır kır gene çıkıcaklar, dünya ahalisi olarak alnımızda kara bi leke olarak gezdiricez galiba, topunu alayını...
Uzaylılar gelmeden yok olsalar da konu komşuya bari rezil rüsva olmasak.

2 Yorumcuk:

At 7/26/2006 12:52 ÖS, Blogger passive Şu ahkamı kesti...

valla kimseyi sevmek için kendimi yoramam canım nedir öyle sevgi kelebekliği..hem sevmeyince hayat daha da eğlenceli olayor..mesela bazen şu muhteşem blog insanlarından bazılarını sevmeyorz topluca ona gardımızı alıyorz onla ilgili muhabbet başlıyor her birbirimizi görüşümüzde gülüyorz eğleniyorz ee bize de malzeme gerenk di mi ama?
hele bir ulusu hele hele israil nam ülkenin ulusunu..şu kadar hümanistlik geçmişimiz var bi bunlardan birini sevemedik..hem onlara göre insanlar iki ulusa ayrılırlar
birincisi: bir yahudi anneden doğmuş halis muhlis yahudilerden müteşekkil ulus
ikincisi : onlara iman etmiş etmese bile bi şekilde köpekleştirilmiş hizmetlerinde bulunan ulus.
sonuççtaaaa
annem yahudi değil aman tanrıııııııııııııııııııııııııııııım

 
At 7/26/2006 2:42 ÖS, Blogger Kara Şu ahkamı kesti...

Lafazan Kardeşim sana katılmamak mümkün değil.
Şu aşamada en azından zulüm kurbanı insanlar için yapabileceğimiz birşeyler var diye düşünüyorum.

http://www.kimseyokmu.org.tr/
http://www.denizfeneri.org.tr/

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa