Çarşamba, Haziran 28, 2006

SEVMEDİĞİMİZ KİŞİYE NELER YAPABİLİRİZ?

Diyelim ki sevmediğimiz biri var, ama öyle bööle diil, nefret ediyoruz, onu gördüğümüzde böyle ağzımızda tükrük toplanıyor, gözümüzün önünde küçük kara benekler uçuşuyor, hatta ve hatta dişlerimizin uzayıp keskinleştiği hissedebiliyoruz. Böyle birini tasavvur edelim hep birlikte. Ettik mi? Evet.
Varsayalım ki; bu kişi acımasız yöntemlerimizle dünyasını karartabileceğimiz kadar yakınımızda olsun. Onu ele alıyoruz şimdi.

SENARYO 1 (Nefret edilen kişi kız ve bu kızın ev anahtarını bi şekilde ele geçirdiğimizi varsayıyoruz)

a) Kız evde don gömlek oturuyor, dens dens dens yarışması seyrediyor. Tam o esnada ev kapısı açılıyor, üstü atletli, altı çubuklu pijamalı, kıllı ve sakallı bi adam giriyor, doğru bunun olduğu odaya gidiyor, duvara dönüp çişini yapıyor, hiçbişey demeden kapıyı çekip gidiyor. (Paranoya seviye 1)
b) Kızın evi 8. kat. Gecenin bir vakti aniden cam tıklatılıyor, kız cama çıkıyor, camın önünde bir herif, ağzındaki sigarayı göstererek "bacım ateşin var mı?" diyor. (Önceden iskeleyi kurmuş veya helikopteri kiralamış olduğumuzu varsayıyoruz)(Paranoya seviye 2)
c) Kız akşam işten yorgun argın eve geliyor, salonuna girdiğinde bi emmi, tombul hanımı, iki sümüklü çocuğuyla piknik yaptıklarını görüyor. (Paranoya seviye 3)
d) Kız gene işten eve dönüyor, kapıyı açtığında evinde bir ayıpçı işler çevrilen ev ambiyansıyla karşı karşıya geliyor. Gecelikli ablalar, kırmızı fenerler...Kombinezonlu şişko mama, "sen yeni mi düştün anam" diye bunu karşılıyor. (Paranoya seviye 4)
e) Beyaz etek giydiği bir gün arkasına kırmızı bir leke bulaştırılıyor, kendisine haber verilmiyor, fotoğraflanıyor ve resimler postaya veriliyor.
f) Tuvaletine ses kayıt cihazı yerleştirilmek suretiyle, bir müzikal havasındaki sesler kaydediliyor, kendisini "pek zaarifim canııım" diye kakaladığı erkek arkadaşına kaset ulaştırılıyor.
g) Hanım evde eteğiyle gezerken aniden bastığı yerde, halının altından bir kapak açılıyor, bi adam başı uzanıp "hey yavrum heeyyyy" diye bağırıp kapağı geri kapatıyor.


Devam edecek....

4 Yorumcuk:

At 6/28/2006 8:15 ÖS, Blogger passive Şu ahkamı kesti...

gökçenossssssssssssss
paranoyamaniası seniiii
e bunların hayali bile güzel ama düşünsene bi de uygulayabileceğimiz bi abla bulsak anam anammmmmm
gerçi biz birini bilioz ama dimi

 
At 6/29/2006 1:07 ÖÖ, Blogger uNut Şu ahkamı kesti...

tatil ne de güzel yaraşmış beyin hücrelerine gökçen aplaaaa......

 
At 6/29/2006 8:34 ÖÖ, Blogger Lafazan Şu ahkamı kesti...

evet biliyoz dooru bak.
yaraştı unutcum, darısı başına.

 
At 7/01/2006 2:09 ÖÖ, Blogger uNut Şu ahkamı kesti...

e hadi......

daaa ne yapcas..annatsana...

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa