Cumartesi, Haziran 24, 2006

DEKORASYON KENESİ




Dekorasyon ne hoş bişidir Yarabbim. Böyle gidersin Bauhaus'a, Ikea'ya, çılgıncasına alırsın, eve getirirsin, kocan montajlamaz, bekler, en sonunda çeşitli rüşvetler teklif ederek taktırırsın, ama o da haklıdır adam zati eve gece 9-10 da gelmektedir o saatten sonra matkap neyim uuraşmak istemez felan, neyse sonunda olur, kurum kurum kurulduğun kurula çizimlerini götürür, örtü planı çizersin, kurul 6 saat sürünce değil örtü çizmek, 7 katlı alışveriş merkezi çizecek olsan gene de yetiştirebileceğin gerçeğini idrak edersin, sıcak havalarda Osmanbey gezisi yapmaya erinir, örtü kumaşını bi türlü tedarik edemezsin, çizimlerinin elinde patlamak üzeredir vesaiiirrrr. Bugün gideceğin Cevahir Koçtaş ve Tepe Home gezilerinde belki kumaşı bulurum ümidini taşırsın. Galvaniz saksı bulmak lazımdır, Feng Shui'ye göre salonunda metal elementi eksik kaldığından hassas ruhunun incinmesi tehlikesiyle karşı karşıya kalırsın. Mudo'da indirim vardır, ay ne hoştur, ruhsuz bi takım arkideşlerin evi sadece yatak ve yemek olarak gördüğü için senin dekorasyon fikirlerini anlamaz, Allahtan Lale arkideşin vardır da ona bütün abuk fikirlerini açıp desteğini alabilirsin. Fuşya hesap defterinin arkasına çiziktirdiğin 4 sayfalık alınacaklar listesinde edindiğin parçaları tek tek çizip kelle gibi sırıtırsın. O yukardaki resimdeki rafa alacağın havlular ve diğer renkli kutuları düşünüp mutlu olursun.
Okulun kapanmış olmasının en güzel yanı böyle fuzuli işlere ayıracak boll zamanın olmasıdır, sırada koltukların silinmesi, halıların yıkayıcıya verilmesi, perdelerin yıkanması, korkunç durumdaki balkonun temizlenip fuzuli eşyaların ilgili yerlere verilmesi veya atılması vardır.
Okul yeniden açılana kadar evde oturmak ne güzeldir oyyy!!!

7 Yorumcuk:

At 6/24/2006 3:35 ÖS, Blogger passive Şu ahkamı kesti...

tatil denen şey deniz kum kızlar yosunlar saçmalıkları değil içinde nazlı nazlı süzüleceğimiz balkonu banyoyu salonu mutfağı şereflendireceğimiz uyanacağımız saate karar verebileceğimiz
bir zaman diliminden ibarettir ...hal böyle iken sevgili gökçenoscuumm neden millet birbirini kandırır aman denize gidelim yanalım zart zurt deyuu haa ?bununla ilgili de bi yazı yazarsan memnun olur yaseminnn..
bi de dekorasyon keneliği evde oturma vs gibi mevzularda idolümsün yaav bi gün kültür sanat keneliğinden sıkılırsam seni takip ediceemm :P

 
At 6/25/2006 7:37 ÖÖ, Blogger Lafazan Şu ahkamı kesti...

Yaww kültür sanat keneliği nedir tiyatro sinema bi gün biter, tiyatroya gitmezdim hiç itiraf ediim şindi ama biz de yaptık üni zamanlarımızda kültür keneliği, ne varsa evde var kardeşim, gel dooru yolu seç.
yazcam o yazıyı da bekle acık.

 
At 6/25/2006 7:57 ÖS, Blogger uNut Şu ahkamı kesti...

tuvalet kaıtları, kaave kavanozu ve banyo...süper üçlü kurmuşun ya...
kave ne aromalı merak ettim...he he!!!

 
At 6/26/2006 7:59 ÖÖ, Blogger Lafazan Şu ahkamı kesti...

komiklik yapma evde kalmış şey. sırf asaletimden ters cevap vermiyorum, ilerleyen günlerde yeni banyo dekorasyonumu olduu gibi görücüye çıkarıcam o zaman ellerimi öpüp özür dilemek istiyceksin ama kabul etcek miyim bilmem.

 
At 6/26/2006 10:21 ÖS, Blogger uNut Şu ahkamı kesti...

gülüomben halaaaaaaaa......

 
At 6/28/2006 10:29 ÖÖ, Blogger Mathy Şu ahkamı kesti...

dekorasyon keneliği güzel bişiydir diyorum ben...
dışarda fıttırı gezmekte, evde ıvır zıvırla ilgilenmekte pek güzel bişi yahu...

 
At 7/05/2006 3:48 ÖS, Blogger tahin Şu ahkamı kesti...

Kahve tiryakisi diye buna derim:P Banyoda bile coffee kutusu var:)

 

Yorum Gönder

<< Anasayfa